المقادير
للكراميل
3/4 كوب سكر
للكريمة
2 بيض
2 كوب ماء
2 كوب حليب بودرة
ربع معلقة صغيرة فانيليا
للكيكة
2 بيض
ربع معلقة صغيرة فانيليا
3/4 كوب سكر
3/4 كوب زيت
1 و ربع كوب دقيق
معلقة كبيرة بيكنج بودر
معلقة كبيرة كاكاو (اختيارى)
الطريقة
نشغل الفرن على درجة 180 قبل البدء فى عمل الكيك
للكراميل
نحرق السكر على النار لغاية مايبقى دهبى و نوزعه فى الصينية
url=http://www.0zz0.com]
[/url]
للكريمة
نضرب جميع المقادير مع بعض فى الخلاط و نصبهم على السكر المحروق
url=http://www.0zz0.com]
[/url]
للكيكة
نضرب البيض و الفانيليا مع بعض
نضيف عليهم الزيت و اسكر و نضربهم
نضربهم مع الدقيق و البيكنج بودر و الكاكاو و نصبهم فى الصينية
نحط الصينية داخل صينية اكبر فيها ماء
ندخلها الفرن لمدة 50 دقيقة
هنا الصينية بعد ما طلعت من الفرن
بعد ماتبرد شوية ندخلها التلاجة
بعد ماتبرد خالص و تتماسك نحطها فى صينية ماء سخن و نعمل حواف الصينية بالسكينة عشان نتاكد انها فكت
نقلبها كده
[/url
url=http://www.0zz0.com]