النوبه حضارة وتاريخ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» تعلم بسهولة كيفية استخدام برنامج الجرافيك FREEHAND
بطاطس بالبشاميل Emptyالأحد يناير 13, 2013 1:25 pm من طرف Hassan Sayed

» برنامج الفوتوشوب الإصدار Adobe Photoshop cs2 9 me
بطاطس بالبشاميل Emptyالجمعة يونيو 18, 2010 4:50 am من طرف mohammed

» مبرووووووووووووووووووووووووووووووك
بطاطس بالبشاميل Emptyالثلاثاء أبريل 27, 2010 11:51 pm من طرف حسن كباره

» تهنئه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بطاطس بالبشاميل Emptyالثلاثاء أبريل 27, 2010 11:48 pm من طرف حسن كباره

» الدوري المصري موسم 2009 - 2010
بطاطس بالبشاميل Emptyالسبت أبريل 17, 2010 6:33 pm من طرف Admin

» مانشستر في نهائي دوري ابطال اوروبا - فيديو
بطاطس بالبشاميل Emptyالأربعاء أبريل 07, 2010 5:10 pm من طرف حسن كباره

» البرازيلي فابيانو مهاجم اشبيلية يتصدر قائمة هدافي الدوري الاسباني
بطاطس بالبشاميل Emptyالثلاثاء أبريل 06, 2010 9:31 am من طرف حسن كباره

» دوري ابطال افريقيا 2010
بطاطس بالبشاميل Emptyالثلاثاء أبريل 06, 2010 8:31 am من طرف حسن كباره

» تم إضافة خدمة إرفاق الملفات
بطاطس بالبشاميل Emptyالسبت أبريل 03, 2010 1:10 pm من طرف حسن كباره

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
elkontessa
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
باسم منير
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
حسن كباره
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
BLaDeR
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
الفرعون
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
سمراء النيل
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
santous4
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
H@bHob
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 
hdhood
بطاطس بالبشاميل Vote_rcapبطاطس بالبشاميل Voting_barبطاطس بالبشاميل Vote_lcap 

 

 بطاطس بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
elkontessa
نوبي ممتاز
نوبي ممتاز
elkontessa


عدد الرسائل : 146
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

بطاطس بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: بطاطس بالبشاميل   بطاطس بالبشاميل Emptyالإثنين أبريل 14, 2008 7:11 am

المقادير كيلو بطاطس
علبة تونة بصل حسب الرغبة فلفل اسود ملح ونصف مكعب ماجي
البشاميل اربع ملاعق زيت نصف كوب دقيق حليب سائل ملح وفلفل وشوية ماجي الطريقة
نسلق البطاطس الى ان يستوي نتركه يبرد شوي وبعدين يقشرو يهرس بالشوكة وعند هرسه نضيف شوية زبدة يمكن ملعقة وقليل ملح و نكون مجهزين الحشو بتحمير البصل جيدا ثم نضيف التونة والبهارات يقلب جيدا
ثم نضع الحشو على البطاطس
ثم نضيف البشاميل ويمكن اضافة الجبن على سطحه او بيضه مع قليل فلفل اسود وملح او بقسماط حسب الرغبة و على فكره ممكن تتعمل بالدجاج المفروم او اللحم بس انا افضلها بالتونة
وتترك في الفرن لمدة نصف ساعة او اكثر شوي حسب حرارة الفرن حتى يتحمر وجهها وبالهنا والعافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
H@bHob
نوبي جامد
نوبي جامد
H@bHob


عدد الرسائل : 55
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

بطاطس بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: بطاطس بالبشاميل   بطاطس بالبشاميل Emptyالثلاثاء أبريل 15, 2008 2:04 am

اديني بقى طريقة البشاميل
عشان عمره ما بيظبط معايا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
elkontessa
نوبي ممتاز
نوبي ممتاز
elkontessa


عدد الرسائل : 146
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

بطاطس بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: بطاطس بالبشاميل   بطاطس بالبشاميل Emptyالثلاثاء أبريل 15, 2008 8:29 am

طريقة البشاميل نحط الزيت فى الطنجرة لغاية ما يسخن ثم نضيف الدقيق مع التقليب السريع لغاية ما الدقيق يتشرب الزيت ثم نضيف الحليب السائل شوية شوية ايضا مع التقليب السريع علشان ما يبقى كتل وتضيفى الملح والفلفل وشوية ماجى اذا حبيتى واذا لقيتي البشاميل ثقيل ممكن تضيفى لبن او ماء لغاية ما تلاحظى انه سمكه حلو مش خفيف ومش ثقيل ياريت المرة دى تظبط معاكى وما يبقاش شكلى وحش وردى عليا بالنتيجة واى خدمة يا عسل Smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بطاطس بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
النوبه حضارة وتاريخ :: صحتك في الميزان :: مــطــابــخ :: ركن الاطباق الرئيسية-
انتقل الى: